Firma Maya Rent A Car SRL are ca domeniu principal de activitatea de inchirieri auto Timisoara si zonele adiacente. Ne mandrim ca suntem o firma cu vechime pe piata de inchirieri auto in Timisoara, si stim pe ce aspecte sa punem accent, astfel incat fiecare client sa se simta deosebit cand apeleaza la serviciile noastre. Experienta noastra si numarul mare de clienti fideli spun foarte multe despre calitatea serviciilor de inchirieri auto prestate de catre noi, si ne dorim ca pe viitor si Dvs sa deveniti parte din clientela si prietenii nostri. Va oferim o flota de masini variata la preturi competitive si serviciile noastre sunt gandite pentru satisfacerea clientilor nostrii si incercam sa aduce o calitate cat mai buna in domeniul de inchirieri auto in zona de vest – Judetul Timis.

inchirieri auto Timisoara

Accesibilitatea preturilor oferite, raportata la calitatea serviciilor de inchirieri auto fac din alegerea firmei noastre, o optiune potrivita atat pe termen scurt cat si lung. Dispunem de o flota de autoturisme care poate satisface nevoile oricarui buget, fie el si mai modest. Masinile pot fi livrate clientului si preluate de la acesta dupa expirarea contractului din orice locatie pe raza orasului Timisoara si la aeroportul Traian Vuia. Acest serviciu este gratuit daca perioada contractuala este de minim 5 zile. Cu noi, oricine poate apela la un serviciu de inchirieri masini in mod  simplu si accesibil.

Cu Maya Rent a Car gasiti oferte excelente pentru inchirieri auto Timisoara

Avem oferte pentru inchirieri auto Timisoara variate avand o flota de masini variata.

Nota: PERIOADA MINIMA DE INCHIRIERE  / RENT A CAR ESTE 2 (doua) ZILE!

Va multumim pentru intelegere!

inchirieri auto Timisoara

Timișoara este un centru industrial, comercial, medical, cultural și universitar important pentru România. Acesta găzduiește sediile multora din cele mai mari firme autohtone: compania aeriană Carpatair; retailer-ul Life Care; compania de IT&C ETA2U; producătorul de sisteme de iluminat ELBA; producătorul de vopsele Azur; firma de încălțăminte Guban; fabrica de bere Timișoreana; precum și cel mai mare combinat de prelucrare a cărnii din sud-estul Europei, Comtim.

Timișoara este cel mai mare centru academic din euroregiunea DKMT, adunând cca. 50.000 de studenți în patru universități publice: Universitatea de Vest; Universitatea Politehnica;Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, și trei private: Universitatea Tibiscus; Universitatea Dimitrie Cantemir și Universitatea Ioan Slavici.

Clădiri emblematice pentru oraș sunt Catedrala Mitropolitană Ortodoxă și Opera Națională Română din Piața Victoriei respectiv Domul Romano-Catolic, Vicariatul Sârbesc și Casa Brück din Piața Unirii. Printre obiectivele turistice se numără Castelul Huniade, Bastionul Theresia, Muzeul de Artă și Muzeul Satului Bănățean.

Timișoara este Capitală Europeană a Culturii în anul 2023, alături de orașele Eleusina și Veszprém.

Tags: inchirieri auto Timisoara